Een bijzonder moment, het sponsorcontract wordt ondertekend door Hendrik Meijer. Mede hierdoor kan de commissie weer een pracht van een evenement organiseren. ( 28-04-2022)

https://meijer-group.com/

 

Net als in 2018 zijn wij weer hoofsponsor van een open lucht spel. Dit keer geen Westhoek Buttendyks, maar Westhoek Binnendyks waar de ‘Golf van Onrust’ zal  plaatsvinden. Wij werken hier graag aan mee, want we vinden het geweldig dat zo’n mooi evenement, georganiseerd door zoveel vrijwilligers hier plaats kan vinden. Daarnaast vind ik het als Bildtse ondernemer ook belangrijk dat we onze maatschappelijke verantwoordelijkheid nemen en dan is het toch prachtig om op deze manier wat terug te kunnen doen voor de regio.  

Op het moment zie ik dat er al wekelijks druk gerepeteerd wordt in het motoren museum en als het straks wat warmer wordt dan verplaatst dit naar buiten. Aan de Noordkant van de bedrijfspanden, waar we een grasveld hebben met een grote blusvijver gaat het spel tot uitvoering komen. Het is een prachtige locatie, waar je ’s avonds de zon langzaam onder de zeedijk ziet weg zakken. Ik hoop, dat het net als in 2018 een daverend succes wordt en wens bij deze de commissie ontzettend veel succes met de voorbereiding en de uitvoering.

Groet, Hendrik Meijer